YAŞAM:
GTO başkanı Aslantaş, Nail Çiler'i yalnız bırakmadı

Nail Çiler’in Ankara’daki yoğun iş programı dolayısı ile yapılamayan taziye 05 Eylül perşembe günü Gebze’de gerçekleşti.

Nail Çiler’e ait GÖR-TAN plazada Perşembe günü 13.00-18.00 saatleri arasında yapılan taziyeye GTO başkanı Abdurrahman Aslnataş’ta katılarak taziye dileklerini iletti.

Taziye ile ilgili olarak GTO’dan yapılan açıklamada

“Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Nail Çiler’in babası ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Sevgi Çiler’in kayınpederinin vefatı münasebetiyle düzenlenen taziye programına; Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komite Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile birlikte katıldık. Merhuma Allah’tan rahmet aileye başsağğı ve sabır dileriz.” denildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Baraçlı: Kocaeli afetlere dirençli şehir...
Genel Sekreter Baraçlı, Büyükşehir Belediyesi olarak olası afetlere hazırlıklı bir şehir inşa etme...

Haberi Oku