YAŞAM:
DDC Makina'dan Engelliler Derneği'ne anlamlı ziyaret

'' Her güzel yarınlar bölgemiz ve ülkemiz insanı için'' sloganıyla sosyal sorumluluk projeleri geliştiren  DDC Grup , bu kapsamda ''Kocaeli Darıca Bir Umut Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek, engelli vatandaşlarımıza güç verdi. Bünyesinde DDC Makina, DDC Enerji, DDC Lojistik, DDC İş Makinaları, DDC Reklam  ve HM Dış Ticaret şirketlerini barındıran DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Hatice Öztürk , Darıca'da 'Bir Umut Engelliler Derneği' i ziyaret etti.

HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEK OLMAZ

2010 yılında kurulan dernekte  Başkan Melek Arıkan'dan faaliyetleri  ve sorunları  hakkında bilgiler alan hayırsever iş kadını Hatice Öztürk , DDC Grup olarak her daim engelli vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi.

Öztürk, '' Özel bireyler  bizler için çok özeldir. Her insan potansiyel özel birey adayıdır. Bu bilinçle elimizden gelen katkıyı ve desteği sunmaya devam edeceğiz. Herşeyi devletten beklemek doğru değil.  Bildiğim kadarıyla Kocaeli genelinde  ortopedik engelli , zihinsel engelli, görme engelli, işitme engelli  olmak üzere 64 bine yakın  engelli vatandaşımız  var.. Sanayiciler ve  iş insanları  bu gerçeği görmeliler. DDC Grup olarak geliştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında,  özel bireylere yol arkadaşı olma  gayretimizi hep canlı tutacağız.'' dedi.

BAŞKAN ARIKAN ÇOK DUYGULANDI

İMES OSB'de ihracat ağırlıklı üretim yapan DDC Makina Başkanvekili Hatice Öztürk'ün ziyaretinden  duydukları memnuniyeti dile getiren Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ise, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kurulduğundan beri bir çok etkinliğe imza attıklarını anlatan Arıkan, mevcut lokallerinin oluşmasında emeği geçen Milletvekili Nail Çiler ve Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile  Darıca Belediye Başkanı Muzafer Bıyık'a da teşekkür etti. Başkan Melek Arıkan , hayırsever  vatandaşların katkılarıyla ayakta durduklarını dile getirirken, Hatice Öztürk'ün  ilgisi karşısında çok duygulandığını söyledi. 

 ÖZEL BİREYLERİN YANINDA OLACAĞIZ

Başkanvekili Hatice Öztürk, DDC'nin 'sosyal sorumluluk projeleri ' kapsamında  derneğe  nakdi  destek sunarken, temizlik ve hijyen  malzeme katkısında da bulundu. Halen  53 öğrenciye eğitim bursu  veren  Öztürk, DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı, eşi  Muhammet Öztürk'ün  de selamlarını iletti ve her zaman Bir Umut Engelliler Derneği'nin yanında olacaklarını dile getirdi. Ziyarette  dernek yönetimi de  Hatice Öztürk'e ''  İyi ki sizin gibi yürekler var. Allah, hayrınızı kabul etsin çok mutlu olduk’’ sözleri ile teşekkür ettiler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Sonbaharın gizli düşmanı alerjiler
Mevsim geçişlerinde alerjiler tetikleniyor. Uzmanlar, sonbahar alerjilerine karşı hassas bireyleri ve astım...

Haberi Oku