Resul Tat: Herkesin Gebzespor'a sahip çıkması lazım

Resul Tat kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber üç sene boyunca Gebzespor’a güçlü bir duruş sergilettik. Her sene şampiyonluk mücadelesi içerisinde olduk. Kaos beklentisi içerisinde olanlara , takım liderken istifa diye bağıranlara , bir düğmeye basıldığında yönetim aleyhine sosyal medyada klavye delikanlılığı yapanlara , yalanların ve algıların peşinde koşmak için hazır kıta bekleyenlere, kendini Gebzespor’un sahibi sanıp Show yapıp kaos çıkaranlara , iyi günde ortalıkta gözükmeyip en ufak bir olumsuzlukta yönetime ve takıma cephe alanlara rağmen gerçek Gebzespor sevdalıları ile beraber sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi içerisinde olduk .Herşeye rağmen sportif başarı gelmediğinden bir kan değişikliğinin takımın lehine olacağını düşünerek kongre kararı aldık. Bizim dönemimizde kimseye borçlanmadık , kulübe tek bir icra işlemi yaptırmadık . Kongre sürecinde gerçeğe aykırı beyanlara , algı operasyonu yapanlara , anahtarları isteyenlere karşı Gebzespor zarar görmesin diye susmayı tercih ettik . Kimin ne yaptığını biliyoruz . Bu sürece gelinmesine sebep olanlar, hiçbir özeleştiri yapmadan kenara çekildi.
Üçüncü defa kongre kararı aldık. Kongre sürecinde lige katılım için gerekli ödeme ve başvuruları yaptık . Yapılan maddi fedakarlıkların showunu yapmadık. Gazetelere haber yaptırmadık . Bu süreçte güçlü bir yönetim kurulması için Gebzespor’a sahip çıkılması için gayret gösterdik. Görüştüğümüz bir kaç başkan adayı sonrasında vazgeçti . Süreç buraya kadar uzadı . Daha öncede belirttiğim üzere bu iş tarafımıza zimmetli değil. Biz bu kente vefa borcumuz duygusu ile bu işe sahip çıktık ve vefa borcumuzu ödedik . Bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu kente vefa borcu olanların , Gebze’nin ortak değeri Gebzespor’a sahip çıkması ve elini taşın altına koyması gerekir . 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

4. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali başladı;...
Kocaeli Doğa Turizmi rotalarını tanıtmak için düzenlenen 4. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali kapsamında...

Haberi Oku