Kocaeli Kadın FK'dan Süper Lig'e transfer

Yeşil-Siyahlı ekibin altyapısından yetişen, Milli Takıma yükselen kalecisi Sude Nur Yolcu, Türkiye Kadınlar Süper Lig takımlarından Trabzonspor’a transfer oldu.

SUDENUR YOLCU TRABZONSPOR'DA

Kocaeli Kadın FK’nın 21 yaşındaki kalecisi Sude Nur Yolcu, yeni sezonda Trabzonspor formasını giyecek. Sude Nur’un transferini sosyal medyada duyulan Kocaeli Kadın FK Koordinatörü Hasan Alemdar, “Bir başka sevincimiz, bir başka gururumuz Sudenur. Kadın futbolunda ülkemize kazandırdığımız, altyapımızdan yetişen, azmi ve başarısıyla bugünlere gelen Sude’nin transferini büyük bir gururla ve heyecanla ilan ediyorum. Dört büyüklere transfer ettiğimiz oyuncularımıza bir yenisi daha eklendi. Kocaeli’nin yetiştirdiği gururumuz Sudenur Yolcu, Trabzonspor forması ile sahalarda ter dökecek. Kadın futbolunda Türkiye’nin lokomotifi olmaya devam ediyoruz. Bizleri izlemeye devam edin” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

4. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali başladı;...
Kocaeli Doğa Turizmi rotalarını tanıtmak için düzenlenen 4. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali kapsamında...

Haberi Oku