SİYASET:
Ender Oğuz Zafer Partisi Kocaeli İl başkanı seçildi

Zafer Partisi Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Çağrı Andaç oldu.  Başkanlık görevini Ufukhan Aslan'dan alan Çağrı Andaç, Ümit Özdağ'ın katılım gösterdiği Zafer Partisi 2.Olağan Kongresi'nde, eski Körfez Gençlik Kolları başkanı olan Çağrı Andaç, Zafer Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı olarak Ufuktan Aslan'dan görevini devraldı.Zafer Partisinde kongre tamam. İşte Ender Oğuz’un listesi

İzmit Otel Asya’da gerçekleştirilen ve genel başkan Ümit Özdağ’ın da katıldığı kongrede Ender Oğuz’un listesi de belli oldu. Asil yönetim kurulu listesinde 32, yedek yönetimde 17, asil il disiplin kurulunda 7, yedek il disiplin kurulunda 3, asil üst kurul delege listesinde 43, yedek listesinde ise 22 isim yer alıyor. İşte o isimler: 

Zafer Partisinde kongre tamam. İşte Ender Oğuz’un listesi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

CHP'li Çiler: Vatandaşı yoksulluğa,...
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, artan yoksulluğu ve çocukların beslenme sorununu TBMM gündemine taşıdı....

Haberi Oku