KÜLTÜR-SANAT:
En güzel türküleri söylemek için yarıştılar

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Kent Konseyi ve Kocaeli Anadolu İlleri Derneler Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen “Ödüllü Türk Halk Müziği Ses Yarışması”nın ön seçmeleri yapıldı. Başiskele Yeni Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen elemelerde yarışmacılar performanslarıyla dinleyenleri mest etti.

 

23 YARIŞMACI KATILDI

Jüriliğini Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü eğitmenlerinin oluşturduğu etkinliğe 23 yarışmacı katıldı. Türk Halk Müziğine gönül vermiş yarışmacılar birbirinden değerli eserleri başarıyla seslendirdi. Organizasyondan memnuniyetlerini dile getiren yarışmacılar, heyecanları ve mutluluklarıyla dikkat çekti. Yarışmanın sonucu 18 Eylül Çarşamba günü http://www.kaidef.org/ web sitesinde yayınlanacak.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Festivaller kenti İzmit’te Kapanca Sokak Festivali’nin...
İzmit Belediye Başkan Vekili Serdar Atasever ile Meclis Üyesi Erdem Arcan, 20, 21 ve 22 Eylül tarihlerinde...

Haberi Oku