KOCAELİ HABERLERİ:
Büyükşehir'e 4,5 milyarlık ek bütçe

BÜYÜKAKIN BAŞKANLIK EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 116 gündem maddesinin görüşüleceği mecliste komisyonlardan gelen 51 madde karara bağlanacak, diğer maddeler ise görüşülmek üzere komisyona gönderilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlık edeceği mecliste, ek bütçe görüşülecek. Büyükşehir’in 32 milyar olan tahmini bütçesi yeni 4,5 milyarlık ek bütçe ile 36,5 milyara çıkartılacak.

TAHMİNİ BÜTÇE 36,5 MİLYARA ÇIKIYOR

Toplantıda görüşülecek en önemli gündem maddelerinden biri ek bütçe. Büyükşehir belediyesinin 2024 yılı tahmini bütçesi geçtiğimiz yıl belirlendi. Tahmine göre 32 milyar lira olan tahmini bütçeye ek olarak 4 milyar 500 milyonluk bir ek bütçe daha eklenecek. Merkezi hükümetten gelen 4 milyar 500 milyonluk bütçe ile birlikte Büyükşehir’in 2024 yılı tahmini bütçesi 36 milyar 500 milyon olacak. Yeni gelen bütçe, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, İmar ve Şehircilik, Ulaşım, Destek Hizmetleri. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı ve yedek ödeneğe aktarılacak. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Ormanya’da üretilen Kızıl Geyikler doğaya...
Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı Ormanya’da üretilen Kızıl Geyikler, belirli aralıklarla Samanlı...

Haberi Oku