Kategoriler

Ağıralioğlu’nun Kocaeli il başkanı Nurettin Bulut oldu

İYİ Parti’den bir dönem İstanbul Milletvekili seçilen, ancak geçtiğimiz yıl mayıs ayında gerçekleşen genel seçimler öncesinde partisinden istifa ederek yeni bir siyasi yolculuğa başlamak üzere çalışmalar başlatan Yavuz Ağıralioğlu, parti kurma süreci devam ediyor.

 

“ALTYAPI TAMAMLANIYOR”

İYİ Parti’den istifası öncesinde Mayıs 2023 seçimleri için “Milliyetçilerin ayrı kaldığı son seçim olacak” mesajlarını veren Ağıralioğlu, partisinin kuruluşu ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Biz siyasette hasımlık üzerine yürümeyeceğiz. Partilerin, insanların değil; memleketin sorunlarının hasmı olacağız. Tüzük, program gibi çalışmalar yapılacak. İstişareler yapılıyor. Sonra il taramalarına başlanacak. Fiziki altyapı tamamlanmak üzere” ifadelerini kullanmıştı.

KOCAELİ’YE ÖNEM VERİYOR

Bu arada Yavuz Ağıralioğlu’nun en fazla önem verdiği kentlerden biri de Kocaeli olacak. İlimizde teşkilatı tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Ağıralioğlu’nun kurucu il başkanı olarak Büyük Birlik Partisi’nde bir dönem il başkanlığı yapan, 2019 yerel seçimlerinde ise CHP’den meclis üyesi seçilerek İzmit Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Nurettin Bulut’a yetki vereceği ileri sürüldü.

ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Bir süre önce Yavuz Ağıralioğlu ile Nurettin Bulut’un bir araya geldiği ve Bulut’un da bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi. Yeni partinin Kocaeli İl Başkanı olması beklenen Nurettin Bulut’un bazı ilçelerde atamak istediği başkanlar için de şimdiden görüşmeye başladığı edinilen bilgiler arasında.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DDC Makina, Avrasya fuarı'na hazırlandı
DARICA
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da yeni kavşak çalışması
SİYASET
24 Kez Görüntülendi.
Ağıralioğlu’nun Kocaeli il başkanı Nurettin Bulut oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Derince Toylar’a tablo gibi yol
KOCAELİ HABERLERİ
1 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: Doğalgaz %70’e ulaştı, taşımaya 150 milyon TL
MAGAZİN
3 Kez Görüntülendi.
Kadın muhtarların teleferik gezisi
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti, Şiddet ve şiddetle mücadele çalıştayı düzenleyecek
YAŞAM
7 Kez Görüntülendi.
Bazı psikiyatrik sorunların temelinde oyun bağımlılığı olabiliyor!
DARICA
5 Kez Görüntülendi.
Darıca Şehir giriş kapısı yenileniyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Ağrılılar Derneği'nde yeni aday