Kategoriler

Ağrılılar Derneği'nde yeni aday

Körfezin en kalabalık üye sayısına bağlı derneklerinden olan Kocaeli Körfez ağrılar derneğinde mevcut Başkan Nurettin Kaplan aday olmayacağını belirttikten sonra, ilçenin önemli isimlerinden biri olan Vedat Kılıç başkanlığa talip oldu.

Vedat Kılıç, adaylığını açıkladıktan sonra özellikle gençlere yönelik spor, kültür ve eğlence içeren projelerini hazırladığını görev aldıktan sonra yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte bunları Hayata geçireceğini ifade etti.

Vedat Kılıç Hayata geçirileceğini açıkladığı projelerini sıralarken, çocuklar için dijital kütüphane,  bigisayar salonu, arama kurtarma ekibi kurmak, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs, ailelere yardım, ev hanımlarına üretim fırsatı,  sosyal yardımlaşmalarda yeni hamleler gibi başlıklar altında sıraladı.

Vedat Kılıç, bölgedeki derneklere örnek olacak çalışmalara imza alacaklarını da sözlerine ekleyerek, "20 Ekim 'de kongrede bunun için sizlerin onayını talep ediyorum " dedi. Vefat Kılıç,  görev aldığı yardım dernek ve kuruluşlarında görev yapmış,  il dışına da çıkarak öğrencilere okul malzemeleri götürmüş,  depremde ilimize gelen ailelere ve İlçe de ki bir çok aileye eşya,  giyim, gıda yardımları sağlamıştı. Kılıç, son olarak da bakkallardaki veresiye defterlerinde durumu iyi olmayan ailelerin borçlarını silerek ulusal basinda yer almıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KOCAELİ HABERLERİ
Büyükakın: Doğalgaz %70’e ulaştı, taşımaya 150 milyon TL
MAGAZİN
Kadın muhtarların teleferik gezisi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti, Şiddet ve şiddetle mücadele çalıştayı düzenleyecek
YAŞAM
7 Kez Görüntülendi.
Bazı psikiyatrik sorunların temelinde oyun bağımlılığı olabiliyor!
DARICA
5 Kez Görüntülendi.
Darıca Şehir giriş kapısı yenileniyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Ağrılılar Derneği'nde yeni aday
SİYASET
4 Kez Görüntülendi.
CHP Kadın Kolları harekete geçti
YAŞAM
8 Kez Görüntülendi.
Hayati Aydın'ın annesi vefat etti
KÜLTÜR-SANAT
4 Kez Görüntülendi.
Baş tacı büyüklerimiz Kitap Fuarı’na konuk oldu
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi