GÜNDEM:
Şenol Pekgöz, KOMEK personeli ile vedalaştı

Önümüzdeki günlerde Gebze Milli Eğitim müdürü olarak göreve başlayacak olan Şenol Pekgöz kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Değerli arkadaşlarım

15/02/2021 tarihinden beri yürütmekte olduğum Yaygın eğitim şube müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.Görev sürem içerisinde tüm arkadaşlarımla çok güzel çalışmalara birlikte imza attık. KOMEK markasını omzunda yükseltmiş her şeyin en güzeline layık, gönlünü ve yıllarını KOMEK"e adamış özverili arkadaşlarım inşallah sağlık ve huzur içerisinde daha nice güzel işlere imza atarsınız, ülkemizin müreffeh yarınları için yapacaklarınızdan her daim gurur duyacağım. Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin,kalın sağlıcakla..."

banner148
Anahtar Kelimeler
Şenol Pekgöz
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Derince Belediyesi’nden istihdama önemli katkı
Derince Belediyesi’nin düzenlediği Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması, iş arayanları ve işverenleri...

Haberi Oku