GÜNDEM:
Keçiören'de hizmet içi eğitimler devam ediyor

 

Keçiören’de vatandaş odaklı hizmet anlayışı için personel eğitimine önem verdiklerinin altını çizen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Keçiören’de yapılan tüm projelerin temeline doğru ve dürüst hizmet anlayışını koyduk. Düzenlediğimiz eğitimler, mesai arkadaşlarımıza bilinçli hizmet vermesi açısından büyük katkı sağlıyor” diye konuştu.

Konumuz mevzuat

İç Denetçi Murat Yıldırım tarafından verilen eğitimde belediye birim müdürlerine söz konusu mevzuatlara ilişkin detaylı bilgiler verildi. Öte yandan 4737 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu kapsamında düzenlenen 3 günlük eğitimle, ihalelerin ilgili kanunlara ve yönetmeliklere uygun yapılmasına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Toplantıda söz alan Keçiören Belediyesi Başkan Yardımcısı Atila Zorlu, “Belediye olarak yaptığımız her işi eksiksiz, tam olarak yapmamız gerekiyor. Bu konuda sizlerden gelen eğitim taleplerini de değerlendiriyoruz” dedi.

Kurumsal işleyişimizi güçlendiriyoruz

Düzenlenen kurum içi eğitimlerle belediyenin kurumsal işleyişini güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Özarslan, “Belediyemizin kurumsal işleyişini güçlendirmek için personelimize eğitimler veriyoruz. Hem memurumuzun hem de işçimizin çalışma alanlarındaki bilgilerini güncelliyor, varsa eksik olduklarını noktaları tamamlıyoruz. Kurumumuzun en önemli dinamiği olan personelimize yönelik eğitimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

TÜBİTAK MAM’da 8 araştırmacının iş akitleri...
TÜBİTAK MAM’da görev yapan 8 araştırma görevlisinin TÜBİTAK başkanı Prof. Orhan Aydın’ın bilgisi...

Haberi Oku