GÜNDEM:
CHP'li Gökhan Orhan'dan, Kutlama da ATATÜRK ismini kullanmayan GTÜ Rektörü Mantar'a kınama

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan’ın açıklaması şu şekilde:

Kentimizin değerli eğitim kuruluşu Gebze Teknik Üniversitesi'nin rektörü Sn. Hacı Ali Mantar beyefendinin  30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak amacıyla paylaşmış olduğu mesajda ülkemizin kurucu lideri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün adını kullanmamış olmasını üzülerek kınadığımı belirtmek istiyorum.

UNUTULMUŞ OLSA BİLE KABULLENEMEZ

Böylesi bir eksiklik yanlışlıkla olsa dahi kabul edilemez. Mustafa Kemal Atatürk askeri ve siyasi dehasıyla dünya tarihine ismini altın harflerle yazdıran bir lider. Bugün bir sömürge ülkesi değilsek, özgürce dilediğimiz gibi yaşıyorsak Atatürk ilke ve devrimleri sayesindedir.

MUSTAFA KEMAL İSMİNİ UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMAYACAĞIZ

Eğer siz rektör olarak bugün bir üniversitenin idari yetkilisiyseniz bu da Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Lütfen unutmayınız. İşte bu yüzdendir ki üniversiteler özgürleşmediği, akademik eğitim mevcut siyasi iktidarlardan arınmadığı sürece Mustafa Kemal Atatürk adı unutturulmaya devam edecek birilerinin gölgesinde. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Unutturmayacağız.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Derince Belediyesi’nden istihdama önemli katkı
Derince Belediyesi’nin düzenlediği Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması, iş arayanları ve işverenleri...

Haberi Oku