GÜNDEM:
Bülent Sarı: Onlarca köpeği anne ya da yavru demeden topluca öldürülmesi kabul edilemez.

Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün güne uzun süre aklımızdan çıkmayacak bir katliamın görüntüleri ile başlamak zorunda kaldık. Hayvan yasası ne yazık ki bugün katliam yasasına dönüştü. Onlarca köpeği anne ya da yavru demeden bu şekilde topluca öldürülmesi kabul edilemez.”

VİCDANSIZLIĞIN GELDİĞİ SON NOKTA!

“Köpeklerin bulaş riski olduğu bu yüzden ötenazi uygulandığı söylense de bugüne ya bulaş ile hastalık ile mücadele etmediniz ya da yalan söylüyorsunuz. Sokak hayvanlarını öldürülüp çöp poşeti ile çöpe atılması ise vicdansızlığın geldiği son noktadır. Bu hayvanlara gerekli tetkiklerin yapılıp yapılmadığı ise her işleri gibi karanlıktır. “

“AKP’li Gebze Belediyesi bu katliamın her noktasını aydınlatmaya mecburdur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den de acil bir açıklama bekliyoruz. Bu şekilde toplum vicdanında unutulmaz yaralar açan uygulamalar toplumsal travmalar yaratmaktadır.”

İLK GÜNDEN BERİ YASAYA HAYIR DEDİK!

“İlk günden bu yana bu yasaya hayır dedik. Yasa geçtikten sonra geri çek dedik ancak sadece kulağı değil vicdanı da sağır olan iktidar bu görüntülerden maalesef rahatsız olmamaktadır. Karşımızdakilerin kadın cinayetlerine, çocuk cinayetlerine olduğu gibi hayvan katliamına da tepkisi yoktur. Bu nedenle daha güçlü mücadele etmemiz daha örgütlü hareket etmemiz gerekmektedir. Tüm ezilenlerin, tüm mazlumların sesi olduk ve olmaya devam edeceğiz.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Ağrılılar Derneği'nde yeni aday
Körfezin en kalabalık üye sayısına bağlı derneklerinden olan Kocaeli Körfez ağrılar derneğinde mevcut...

Haberi Oku