GÜNDEM:
Ağrılılar Derneği'nde yeni aday

Vedat Kılıç, adaylığını açıkladıktan sonra özellikle gençlere yönelik spor, kültür ve eğlence içeren projelerini hazırladığını görev aldıktan sonra yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte bunları Hayata geçireceğini ifade etti.

Vedat Kılıç Hayata geçirileceğini açıkladığı projelerini sıralarken, çocuklar için dijital kütüphane,  bigisayar salonu, arama kurtarma ekibi kurmak, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs, ailelere yardım, ev hanımlarına üretim fırsatı,  sosyal yardımlaşmalarda yeni hamleler gibi başlıklar altında sıraladı.

Vedat Kılıç, bölgedeki derneklere örnek olacak çalışmalara imza alacaklarını da sözlerine ekleyerek, "20 Ekim 'de kongrede bunun için sizlerin onayını talep ediyorum " dedi. Vefat Kılıç,  görev aldığı yardım dernek ve kuruluşlarında görev yapmış,  il dışına da çıkarak öğrencilere okul malzemeleri götürmüş,  depremde ilimize gelen ailelere ve İlçe de ki bir çok aileye eşya,  giyim, gıda yardımları sağlamıştı. Kılıç, son olarak da bakkallardaki veresiye defterlerinde durumu iyi olmayan ailelerin borçlarını silerek ulusal basinda yer almıştı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Bülent Sarı: Onlarca köpeği anne ya da yavru...
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Gebze’de yaşanan hayvan ölümlerine ilişkin bir basın açıklaması...

Haberi Oku