EKONOMİ:
KOTO Başkanı Necmi Bulut: Kocaelili iş insanlarına karşı sorumluluklarımız var

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. KOTO Meclis Başkanı Hüseyin Gezer’in meclis başkanlığında gerçekleşti. Hüseyin Gezer meclis üyelerinin yaşadığı kayıplar için başsağlığı dileyerek meclis toplantısını başlattı. KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” diyerek aylık faaliyet raporunu sunarak başladığı konuşmasında :

KOTO ÜYELERİ ULUSLARARASI PAZARDA

2018 yılından bu yana üyelerimizin uluslararası pazarlara açılması ve ihracat kabiliyetlerini geliştirmesi hedefiyle Co Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenliyoruz. 2018-2023 yılları arasındaki altı yıllık dönemde 55 farklı ülkeden 705 yabancı ve 648 yerli firma etkinliğimize katılım sağladı.

YABANCI FİRMALARLA BİRLEŞİLDİ

Bu yıl yedinci kez gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize 51 ülkeden 256’sı yabancı, 165’i yerli olmak üzere 421 firma katılım sağlayarak 872 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi. Ülke ihracatımızın lokomotifi olan kentimizde özellikle KOBİ ölçeğindeki üyelerinizin ihracatçı olması adına iş görüşmeleri etkinliği, eğitim, bilgilendirme, danışmanlık gibi iş geliştirme faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bizim Kocaelili iş insanına karşı sorumluluklarımız var. Sekizinci yılın sonunda Kocaeli firmalarımızla yabancı firmaları birleştirmiş olduk.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verilerini...
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, sanayi üretimi ve işgücü verileri ile ilgili açıklamalarda...

Haberi Oku