DİLOVASI:
Başkan Ömeroğlu, Piknikte Erzurumlularla buluştu

YOĞUN KATILIM VE BİRLİK MESAJLARI

Şölene Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Kocaeli ile çevre illerden çok sayıda Erzurumlu katıldı. Federasyon Başkanı Tekin Dursun'un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği anlara sahne oldu.

ÖMEROĞLU'NDAN DAYANIŞMA VURGUSU

Başkan Ramazan Ömeroğlu, "Bu tür organizasyonlar bizleri bir araya getirip dayanışmamızı güçlendiriyor. Erzurum'un kültürel zenginliklerini paylaşmak, birlik ve beraberlik içinde olmak bizim için çok kıymetli. Katılan herkese teşekkür ediyorum," dedi.

BİRLİKTE DAHA GÜZEL ETKİNLİKLERE

KADFE  Başkanı Tekin Dursun ise, "13. Geleneksel Piknik Şöleni, Erzurumlu hemşehrilerimizle bir araya gelmemize vesile oluyor. Bu yıl Dilovası ilçemizde düzenlediğimiz piknik için bu alanı bize tahsis eden Belediye Başkanımız Ramazan Ömeroğlu'na ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. Birlikte daha güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

YÖRESEL SANATÇILAR VE CİRİT GÖSTERİSİ

İki gün süren etkinlikte Erzurum yöresel sanatçıları sahne alarak katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ayrıca geleneksel Erzurum Cirit gösterisi yapıldı ve izleyicilerden büyük alkış aldı. Erzurum yöresine ait geleneksel lezzetler sunulurken, şölen boyunca çeşitli aktiviteler düzenlenerek katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Dilovası’nda okullar daha güvenli!
Başkan Ramazan Ömeroğlu'nun talimatıyla okul çıkışlarında güvenlik artırıldı

Haberi Oku