ÇAYIROVA:
İlhami Aktaş, Kızını evlendiriyor

Çayırova’nın tanınmış isimlerinden Aktaş ailesinin güzel kızları Senanur ile Abat-Engin Aillesinin yakışıklı oğulları Devran dünya evine girecek.

KINA GECESİ 04 EKİM 2024 TARİHİNDE

Senanur ve Devran’ın düğün öncesi kadınlar arasındaki Kına gecesi 04 Ekim 2024 Cuma akşamı saat 18.00’den itibaren Akse Mah. Nazım Hikmet Cad. Çayırova’Kocaeli’ndeki Kuştepe aile düğün salonunda yapılacak.

NİKAH 05 EKİM 2024 CUMARTESİ

Senanur ile Devran’ın nikah merasimi ise 05 Ekim Cumartesi akşam saat :19.00’dan itibaren Kordonboyu mah. Ankara Cad.NO:142 “Kartal Sahil yolu Otobüs Durakları yanındaki Kartal Belediyesi Evlendirme dairesinde yapılacak.

DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ

Nikah merasimi ile ilgili konuşan İlhami Aktaş “ Düğün dolayısı ile yoğun zamanlar yaşıyoruz, Telaş dolayısı ile unuttuğumuz dost-arkadaş ve Akrabalarımızı nikah merasimine bekliyoruz” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Genç dev adamlar, altyapıda da doludizgin
Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün basketbol branşında altyapıda mücadele eden takımları...

Haberi Oku