ÇAYIROVA:
Fen işleri ekiplerinin saha çalışmaları sürüyor

 

Çayırovalıların ulaşım konforunu artırmak ve yaya olarak karşılaşabilecekleri zorlukları ortadan kaldırabilmek adına çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program ve gelen talepler doğrultusunda düzenlemelere devam ediyor. Günlük belirlenen program ve Çayırovalılardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalara ara vermeyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akse Mahallesi muhtelif sokaklar ve Pir Sultan Abdal Caddesi’nde asfalt yama gerçekleştirdi. 5118/2 sokakta yayaların güvenliğini ve rahatını artırmak adına kaldırım düzenlemesi yapan ekipler, tamirat çalışmalarına da devam etti.

MAZGAL TEMİZLİĞİ YAPILDI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan veriler doğrultusunda Çayırova’da gerçekleşmesi beklenen yoğun yağışlar öncesinde de düğmeye basan Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan mazgallarda temizlik çalışması yapıyor. Yapılan bu temizlik sayesinde, oluşabilecek yoğun yağışlarda yağmur sularının oluşturabileceği taşkınların ve su birikintilerinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Çayırova Belediyesi, sezonu İstanbul Anka...
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele edecek Çayırova...

Haberi Oku