ÇAYIROVA:
Çayırova'da Engelsiz Sanat Sergisi gerçekleştirilecek

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde özel bir sergi gerçekleştirilecek. Engelliler Merkezi’nin yaz kurslarında eğitim alan özel bireyler, burada hazırladıkları eserleri yarın (3 Eylül Salı) davetlilerle buluşturacak. Ahşap boyama, seramik, takı tasarım, geri dönüşüm sergisi ve Zeynep Elçin Taş’ın piyano dinletisi gerçekleştireceği bu özel etkinlik 3 Eylül Salı günü saat 12.30’da Fatma Çelik Engelliler Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

EN ÖZEL ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Özel bireyler için bugüne kadar birçok çalışmayı hayata geçiren ve son olarak Fatma Çelik Engelliler Merkezi’ni Çayırova’ya kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova Belediyesi Fatma Çelik Engelliler Merkezi yaz dönem sonu ‘Engelsiz Sanat Sergisi’ne’ katılımınız bizleri onurlandıracaktır” dedi. Ahşap boyamadan, seramik yapımına, takı tasarımdan, geri dönüşüm sergisine ve özel birey Zeynep Elçin Taş’ın piyano dinletisi gerçekleştireceği ‘Engelsiz Sanat Sergisi’ne katılımın yoğun olması bekleniyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner171

banner5

banner70

Çayırova Belediyesi, sezonu İstanbul Anka...
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele edecek Çayırova...

Haberi Oku